free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 ruha, amit a vastag csajok kerüljenek

Borsa         Címkék: dagadt, divat, duci, kirakat, lista 21 hozzászólás

Ha a duci lányok nem akarnak még vastagabbnak látszani, a következő ruhadarabokat kerüljék. A vékony csajok után most nekik adunk tippeket.

A múlt héten a túlságosan vékony lányoknak adtunk tippeket arra vonatkozólag, milyen ruhadarabokat mellőzzenek öltözködésük során, most pedig a vastag csajokon a sor. A túlsúlyos nők öltözködéséről már mi is sokat írtunk itt a borsán, ezért most inkább olyan dolgokat szedtünk össze, amiket ritkábban emlegetünk, mégis ugyanolyan előnytelenek lehetnek, mint a gyászos, fekete lebernyegek vagy a széles csíkos felsők.

Mintás leggings

A duci nők legkedvesebb ruhadarabja címet manapság a cicanadrágnak lehetne odaítélni, mert kényelmes, a fölé vett tunika pedig ápol és eltakar, de nagyon mellé lehet vele lőni - arról nem is beszélve, hogy mi már eléggé unjuk a sztenderd leggings, tunika kombinációt. Ahogy a pipaszár lábú nőknek a fekete, a vastag lábúaknak a mintás leggings nem áll jól. Egy mintás darab viseléséhez egyébként is tökéletes láb kell, mert hihetetlenül vastagít, még egy formás lábú nőre is rátesz 5 plusz kilót. Ha már a cicanadrág viselése mellett köteleztük el magunkat, akkor legalább válasszuk az egyszerű és egyszínű (lehetőleg sötétebb) és mindenekelőtt matt darabokat.

Bikini

Persze bikiniből is lehet jól választani, például a magasított derekú alsó jól takarja a hasi párnákat, de mi most a tipikus bikini fazonra gondolunk, ami egy a felsőtestben erősebb nő esetén nem a legszerencsésebb választás. A bikinit egyébként is alapvetően úgy gyártják, hogy szorosan a testhez tapadjon, nehogy úszás és lubickolás közben véletlenül lecsússzon a viselőjéről, ezért még egy átlagos alkatú csaj csípőjébe is bevág, pláne egy picit szélesebb csípőbe. A lehető legrosszabb, amit elkövethetünk, az a tanga viselése, amit igen kevés nő tud méltósággal viselni, ezért ha nem olyan a fenekünk, amit mutogatni szeretnénk, inkább ne hívjuk fel rá ilyen módon a figyelmet.

Boka fölé érő cipő

A boka fölé érő cipő szintén azok közé a ruhadarabok közé tartozik, ami igen ritka esetben előnyös bármilyen alakú nőről legyen i szó. Akinek azonban vastagabb a lába - de leginkább a vádlija és a bokája -, egyáltalán ne viseljen bokacipőt vagy  boka fölé érőt sem, mert az a lehető legrosszabb helyen "vágja el" a lábát. Egy ilyen cipő optikailag tömzsibbnek mutatja a lábat, és egészen homogénné teszi a lábszárat, úgy tűnik majd, mintha nem is lenne bokánk. Ez vonatkozik a pántokra is: ha egy egyébként nyitott cipőnek épp a bokánk legvékonyabb részén van a pántja, az rögtön összenyomja a lábat és vastagítja a bokát, tehát szintén kerülendő.

Spagetti pántos top

A spagetti pántos topokkal nem csak az a baj, hogy bevágnak, de egy alma alkatú nőt még nagyobbnak mutatnak, mint amekkora valójában, mivel a vékonyka pánt aránytalanul szélesnek mutatja a nyakat és a kart is. Ha egyébként nem szép a karunk vagy a hónaljunk, akkor a legjobb megoldás még mindig az olyan póló, aminek a felkar közepéig érő ujja van. Persze nem lehet elvárni a duci nőktől sem, hogy nyáron a legnagyobb melegben zárt pólókban főjenek, ilyenkor azonban a spagetti pánt helyett válasszuk a szélesebb pántokat vagy az ujjatlan felsőket, mert ezek sokkal arányosabbá teszik a felsőtestet.

Nem megfelelő méretű ruha

Ezt akár plusz egy jó tanácsként vehetjük, ami így elsőre elég alapvetőnek tűnhet, de a mellékelt ábra is bizonyítja, hogy nem az. Igenis figyeljünk oda a saját méreteinkre és arra, hogy ennek megfelelő ruhákat válasszunk. Ne legyen túl szűk, mert minden egyes hurkánkat kirajzolja, de túl bő sem, mert akkor úgy nézünk ki, mint, aki lepelbe burkolózott. Ha felemeljük a karunkat, ne látszódjon ki a hasunk a rövidke póló alatt (egy rövid felső egyébként sem tanácsos, mert éppen a testünk legszélesebb pontján vág minket félbe, ezáltal alacsonyabbnak és vastagabbnak tűnünk benne), ha pedig leülünk, ne csússzon le a nadrág és mutasson meg olyan testtájakat, amiket valószínűleg nem szeretnénk megmutatni!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés