free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk vászonnadrágban

Borsa         Címkék: azutcánláttuk, ilyenekvagyunk, kirakat 16 hozzászólás

A vászonnadrág alapdarab kell legyen a nyári ruhatárban, de az idén divatos trottyos darabokat nem könnyű viselni. Két példa, az utcán láttuk.

Nem mindenki szereti nyáron a lábszárát mutogatni, nyilván egyénenként eltérő okok miatt. Nincs is ezzel semmi baj, nem kell minden nőnek szoknyát viselnie. Szerencsére ma már itthon is rengeteg vászonnadrág között lehet válogatni a különböző üzletekben, viszont ahogy az egyéb ruhadaraboknál, így ennél a típusú nadrágnál sem mindegy, hogy mivel és hogyan viseljük. Főleg nem az idén roppant divatosnak számító, trottyos elejű vászonnadrágokat. Íme két példa arra, hogyan lehet jól és kevésbé jól viselni - hangsúlyozzuk, valóban leheletnyi a különbség, de hát pont a kiegészítőkön múlik sokszor egy-egy szett sikeressége... Na, de nézzük is az utcamodelleket.A képen látható szett színvilága egyértelműen harmonikus, az alsó és a felső színe majdhogynem megegyezik egymással, a cipő, táska és zakó is tökéletesen illik a hangsúlyos darabokhoz. Bár bennünket első ránézésre kicsit zavart a nadrág hossza, tudjuk, hogy ez direkt, mi magunk is találkoztunk már az üzletekben hasonló hosszúságú - azaz, ilyen rövidebb megoldású - nadrágokkal. Ha nagyon bele kellene kötni a szettbe, azt mondhatnánk, hogy az öv barnasága kirí a szürkés-bézses színvilágból - de ami a hátránya, az az előnye is a szettnek: ha nem lenne benne az öv, talán unalmasnak mondanánk az összeállítást. Alanyunk tisztában volt azzal, hogy a blúz mintája és fodrossága visszafogott kiegészítőket kíván, de mi még egy, a bőrszíj színével megegyező, vastag karkötőt is felvettünk volna ehhez a szetthez és egy ugyanilyen barna, de nem hangsúlyos fülbevaló is bejátszott volna.
Itt vannak ezek az idén trendi, elöl trottyos nadrágok, amelyek viseléséhez nem árt tudni néhány szabályt. Például azt, hogy semmi esetre sem húzzuk rá a felsőrészt, tehát olyan inget, pólót, blúzt viselünk hozzá, amit be tudunk tűrni a nadrágba. Ha nem ezt tesszük, ez lesz a végeredmény. Ami persze nem tragédia, de ha megnézitek a képet, látjátok, hogy igen csúnyán redőződik a felsőrész ott, ahol találkozik a nadrággal - nem, nem a lány pocakjára gondolunk... De, ha már pocak: igen, sajnos nem előnyös ilyen anyagú felsőrész viselése kis pocak esetén, ahogy a fent leírt viselési mód sem, tehát vagy nadrágot kellett volna váltania a lánynak, vagy vastagabb anyagú, a pocakot lenyomó felsőrészt. Értékelhető viszont a felsőrész és a szandál színének egyezése, viszont pont ezért üt el nagyon az óriási fekete táska, ami nagyon nem illik ehhez az egyébként laza, nyárias, munkába menős szetthez.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés