free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A vékony nők többet keresnek

Borsa         Címkék: kishír, kultúrtripp, munka, pénz, túlsúly 4 hozzászólás

Az egzisztenciánk múlhat az alakunkon - állítja egy legújabb felmérés. Úgy tűnik tehát, hogy pénzügyi szempontból is megéri lefogyni.

A nők testsúlya és a testsúly változásának hatásai csak nem hagyják nyugodni a pszichológusokat: egy legújabb felmérés a testsúly és az átlagkereset között próbált összefüggést találni, sajnos sikerrel. Mint kiderült, a vékony nők átlagosan 22 000 dollárral (arról inkább nem is ejtünk szót, hogy már a különbség is mennyivel több, mint egy magyar éves átlagkereset) keresnek többet évente átlagos testalkatú nőtársaiknál, a túlsúlyosok pedig 9000-rel, az extrém túlsúlyos nők 19 000 dollárral kapnak kevesebbet az átlagnál.Ezzel szemben persze a férfiak súlyingadozásának nincs említésre méltó hatása a fizetésükre, ha pedig abból indulunk ki, hogy a férfiak alapvetően többet is keresnek nőtársaiknál, a helyzet igencsak elszomorító. Úgy tűnik, a jelenkor soványság mániáját nem kizárólag a magazinok, a divat és a tévé generálják...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés