free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vera Wang szerint a kűrruhák

Borsa         Címkék: divat, kűrruha, műkorcsolya, olimpia, verawang 0 hozzászólás

Egy világsztár számára estélyi ruhát alkotni az Oscar-gálára nagy felelősség, ám Vera Wang szerint van ennél nagyobb is: kűrruhát tervezni.

Vera Wang szerint egy műkorcsolyázónak vagy jégtáncosnak kűrruhát tervezni nagyobb felelősség, mint egy világsztárnak estélyit az Oscar-gálára. "Nem akarhatod, hogy valaki azért bukja az olimpiai aranyat, mert a ruhaujja felhasadt" - mondta az amerikai divattervező, aki elárulta azt is, hogy az ilyen ruhák tervezésekor másképp dolgozik, mint egyébként, így például az a zene is jelentősen befolyásolja, amelyre a versenyző bemutatja majd a programját.

http://z.about.com

A 60 éves Wang néhány évtizeddel ezelőtt maga is versenyszerűen műkorcsolyázott, és indult az 1968-as Nemzeti Bajnokságon. Ezt követően azonban nem került be az Egyesült Államok olimpiai csapatába, ezért abbahagyta a versenysportot és a divat világában épített karriert. A ruhatervei később aztán kijutottak az olimpiára is, hiszen ő tervezte például Nancy Kerrigan kűrruháját, melyben az 1994-es lillehammeri téli olimpián ezüstérmet nyert.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés