free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Veszélyesek lehetnek az UGG-hamisítványok

Borsa         Címkék: csizma, egészség, hamisítvány, ugg, veszélyes 5 hozzászólás

Egyre több fiatal nő keresi fel láb- és hátfájással az orvosokat. Az ok: nem megfelelően kialakított UGG-utánzatok, ahol a bokát nem tartja semmi.

A tűsarkú cipőkbe kényszerített lábaknak télen igazi felüdülés lehet az ormótlan, de nagyon trendi UGG-modellekbe kerülni, de ez csak akkor igaz, ha eredeti csizmákról van szó. Az ausztrál lábbeli utánzatai nem megfelelő kialakításuk miatt maradandó egészségkárosodást és deformációt okozhatnak már hat hónapnyi viselés után.

Az eredeti UGG csizmák ára 150 fontnál kezdődik, és emiatt sokan inkább olcsóbb hamisítványokat vesznek. Nincsenek azonban tisztában azzal, hogy ezzel rengeteget árthatnak az egészségüknek. A szakemberek szerint ezek a csizmák otthoni használatra kiválóan alkalmasak, tartós viselésre azonban nem. Bizonyos utánzatok esetén a csizma viselőjének lábfeje minden egyes lépésnél természetellenesen kifordul, ezért a lábfej, a térd- és a bokaízületek idő előtt elhasználódnak. A boka nem a megfelelő mozgást végzi, emiatt a combcsont és a medence is a normálistól eltérő pozícióba kerül.

galadarling.com

A szakemberek egyre több olyan fiatal nővel találkoznak, akik ilyen tünetektől szenvednek. "A fiatal lányok úgy gondolják, hogy az ilyen csizmákkal egy kis pihenőt adnak a magas sarkú cipők után a lábuknak, az igazság azonban az, hogy inkább tönkreteszik azokat" - mondta Dr. Ian Drysdale, egy nagy-britanniai csontkovácsokat képző intézet vezetője.

Az UGG-nak egyébként a Jimmy Choo tervez a közeljövőben öt modellből álló kollekciót. A csizmákért a jelenlegi ár többszörösét kérik majd, az sem kizárt, hogy 800-1000 dollárba fog kerülni egy pár.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés