free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Victoria Beckham szenvedni akar

Borsa         Címkék: christianlouboutin, cipő, divat, magassarkú, victoriabeckham 5 hozzászólás

Victoria Beckham nem tagadja, hogy szenved a magas sarkútól, mégsem vált laposra. Pedig számára a divat az önkifejezés eszköze, és nem a figyelemfelkeltésé.

Kevés olyan sztár létezik, aki ennyire megosztja az embereket, mint Victoria Beckham. Míg egyesek divatikonként csodálják, mások egyre kevesebb természetes testrészét és a kilóit hiányolják. Extrém, kínzóeszköznek is beillő körömcipők és feltűnő szerelések nélkül alig látható, csak egyre növekvő bütykei miatt kénytelen néha lapos cipőt húzni a hétköznapokban.

A nyilvánosság által ismert személyisége azonban köszönőviszonyban sincs az igazi személyiségével, mondta Glamour magazinnak. "Szeretem a divatot, így fejezem ki magam. Amikor felöltözöm, és elkészítem a sminkemet és a hajamat, nem azért teszem, hogy felfigyeljenek rám. Nem vagyok szupermodell, csak kihozom magamból a legtöbbet."

www.upscalehype.com

Beckhamné azt is elismeri, hogy sokat szenved mindezért, akárcsak a nők nagy része. A védjegyévé vált magas sarkúkban járni fájdalmas, nem akarja az ellenkezőjét állítani. Ugyanakkor nem bánja, hogy szenvednie kell. Amikor nyilvános helyen mutatkozik, csak így érzi jól magát. Legutóbb egy extrém, 880 dolláros Christian Louboutin cipőben vitte meccsre a fiait. Legalább most már vigyáz arra, hogy lehetőleg zárt orrú lábbeliben mutatkozzon, a fent említett deformációk miatt. A 35 éves sztár egyébként tavasszal dobja piacra legújabb farmerkollekcióját. Azt, hogy egy sok szezon kimaradt a legutóbbi farmerek óta, a maximalizmusával indokolta.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés