free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Victoria Beckham több tízezer forintot költ madárkakira

Borsa         Címkék: hollywood, púder, szokás, victoriabeckham 3 hozzászólás

A hollywoodi szépségápolási módszerek egészen bizarrak is lehetnek: Victoria Beckham például madárkakis arcpakolásért fizet több száz dollárt. Hm.

Victoria Bechkamtől nem állnak messze az extrém dolgok, de legújabb szépségápolási praktikájáról olvasván kicsit kikerekedett a szemünk: az egykori Spice Girl a Shizuka Day Spa-nál rendszeresen kap egy úgynevezett Gésa krémkezelést. Ez első hallásra nem tűnik bizarrnak, de ha elmondjuk, hogy a kezelést más néven „madárkaki arcápolásnak” is hívják, madárürülékből készül ugyanis, akkor egyértelműen kijelenthető, hogy egy nem mindennapi szépségápolási módszerről van itt szó.

www.upscalehype.com

A fürdőben az arcpakolását fülemüleürülékből keverik ki, melyhez az „alapanyagot” Japán Kyushur szigetről gyűjtik össze, ezt megszárítják, majd biztonságosan UV fény alatt tartják. A madárürüléket később növényi adalékokkal (rizskorpával) és vízzel keverik, és az így a kapott masszát ugyanúgy felkenik az arcra, mint bármilyen más pakolást.  Így, hogy már tisztában vagyunk a tartalmával, azt is tudnunk kell, hogy egy 60 perces kezelésnek 180 dollár (35280) az ára. Ennek ellenére a szakértők szerint a bizarr kezelés roppant hatásos, amit maga Victoria is megerősített: elmondása szerint ugyanis a „kakinak” köszönhetően sikeresen eltűntek a pattanásai. A baktériumoktól mentes madárürülék azóta népszerű, amióta 2008-ban a tulajdonos Shizuka Bernstein bevezette.

Ám nem csak Victoria örvend ilyen extrém hóbortoknak, Gwyneth Paltrow módszere is egészen extrém: a színésznő kígyómérget tartalmazó arcpakolást használ, ami összesen 185 dollárba (36260 ft) kerül. Jessica Simpsonnak sem kell a szomszédba menni némi furcsa szokásért, ő ugyanis a „hal pedikűrt” kedveli, ahol a lábakat olyan vízbe kell helyezni, ami tele van olyan apró piranhákkal, amelyek lerágják az elhalt bőrsejteket - ez a kezelés 30 percből áll és 50 dollárba (9800 ft) kerül. A Született Feleségek sztárja, Terri Hatcher is tud élni: a szőlő antioxidáns és bőrlágyító hatása miatt minden egyes fürdésnél egy pohár bort önt a fürdővizébe. Egészségére!
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés