free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Victoria Beckham szívesen öltöztetné Angelinát

Borsa         Címkék: angelinajolie, kirakat, kollekció, minchelleobama, ruha 0 hozzászólás

Bechamné saját tervezésű ruháit hírességek is szívesen viselik. Victoria megnevezte, hogy kik azok, akiken szeretné még viszontlátni a kreációit.

Victoria Beckham kreációiban sok élvonalbeli celeb - többek között Demi Moore és Jennifer Lopez - mutatkozott már a nyilvánosság előtt. Beckhamné azonban nem éri be ennyivel, egy interjújában nemrégiben elárulta, hogy kik azok a hírességek, akiket még szívesen öltöztetne: "Szeretném látni Kate  Bosworth-t, Angelina Jolie-t és természetesen Michelle Obamát valamelyik ruhámban."Victoria ugyanitt említette még Tilda Swintont is, mint olyasvalakit, akinek a stílusa lenyűgözi. "Kiszámíthatatlan és nem fél attól, hogy egyéni legyen. Az álmom, hogy őt is felöltöztethessem." Az egykori Spice Girl idén szeptemberben, a New York-i divathéten mutatta be ötödik saját kollekcióját. Ennek kapcsán, egy akkoriban kelt sajtónyilatkozatában elmondta, hogy a ruhák megalkotásakor a neves, román szobrászművész, Constantin Brâncuşi alkotásai is inspirálják.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés