free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Világhírű festmények "új kötésben"

Borsa         Címkék: festmény, kishír, kultúrtripp 0 hozzászólás

Létezik egy amatőr kötő klub Angliában, akik minden évben egy őrült vállalkozásra szánják el magukat. Idén világhírű festmények voltak terítéken.

A The Materialistics azaz az "anyagiasok" névre hallgató észak-angliai klub több száz tagot számlál -kezdőket és profikat egyaránt-, akik szombat reggelente összegyűlnek a helyi közösségi házban és együtt élvezik a kötés nyugalmát. Évente egyszer kitalálnak valami őrültséget, és a lehetetlenség határait feszegetve meg is valósítják azt. Tavaly egy viktoriánus kisházat kötöttek karácsonyra, azelőtt pedig kabátot egy hajóra - ehhez persze hatalmas fából készült kötőtűket használtak, hogy gyorsabban menjen a munka.
Idei ötletük talán a leglátványosabb és legművészibb mind közül, olyan ismert műveket kötöttek meg, mint Gustav Klimt Csók című képe, Van Gogh napraforgói vagy Edward Munch Sikolya, nem csoda, hogy az alkotásokból már Londonban is kiállítást rendeztek. A következő projekt sem kevésbé izgalmas, kedvelt gyermekkönyvek illusztrációt fogják elkészíteni, új kötést kap például a Dzsungel könyve és a Piroska és a farkas is.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés