free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk világos, báránybőr kabátban

Borsa         Címkék: báránybőr, ilyenekvagyunk, kabát, kirakat, tél 17 hozzászólás

A világos, pasztellszínű kabát még mindig kevésbé unalmas választás, mint a fekete. Különösen akkor, ha az anyaga sem a szokványos szövet. Az utcán láttuk.

Ilyen és ehhez hasonló, világos (mű) báránybőr kabátokat egyre gyakrabban látunk felbukkanni a pesti utcán. Ennek alapvetően  örülünk, hiszen az ilyen típusú kabátok sok esetben kellemes alternatívát jelenthetnek a hervasztóan szokványos szövetkabátokra. Persze nem mindig.Az alap, fekete öltözék - legalábbis ami látszik belőle - a  nagyon sportosakat kivéve szinte bármilyen kabáttal hordható lenne. Képünk szereplője egy meggyőző mű báránybőr modell mellett döntött és ezt jól tette. A kabát árnyalata, szabása, gallér- és övmegoldása is teljesen rendben van: harmonikus, nőies megjelenést  kölcsönöz alanyunknak. Szerencsés választás a matt anyagú csizma is, hiszen egy  fényes változat - ha nem is nagyon bántóan, de - kilógna az összeállításból. Az i-re a pontot a fekete-bézs mintás sálkendő teszi fel, mely összekötő kapcsot jelent a világos kabát és a szett többi, fekete színű eleme között.
A hölgy kabátja önmagában véve sem különösebben szép vagy jó szabású, ehhez a nadrágszoknyához pedig sem stílusban, sem pedig hosszban nem stimmel. Utóbbi ruhadarabhoz illene például az igenes kabátja, de képen láthatónál jobb választás lenne akár egy bézs vagy camel színű szövetkabát is, mely alól csak a nadrágszoknya alja villan ki, az öv (?) végei viszont semmiképp. A táska csinos darab, ugyanez viszont nem mondható el a csizmáról, mely eleve meglehetősen csúnyácska, ráadásul eléggé lehasználtnak, kitaposottnak tűnik. A színvilág egyértelművé teszi ugyanakkor, hogy a szándék ebben a szettben is megvolt... Kár érte.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés