free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk novemberben, világos színekben

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, kabát, kirakat, ősz, világos 59 hozzászólás

Dicséretes, ha valaki hajlandó az őszi-téli szezonban is világos színeket hordani. Ám a szándék önmagában azért nem elég.

Ígéretes kiindulópont, ha valaki úgy dönt, hogy az évszak dacára sem kizárólag sötét színekbe öltözik. Kétségtelen ugyanakkor, hogy az őszi-téli időszakban különösen könnyű melléfogni a világosabb árnyalatú cuccokkal.Képünk szereplője sajátos stílusérzékkel kombinálta a népies és az aktuálisan divatos cuccokat. A finom gyapjúkabát, a fehér szoknya, a nemez sál és a tarisznyaszerű bőrtáska kellemes, etnós holmik, melyek ilyen tálalásban bizony nem épp szokványosak a pesti utcán. A fehér szoknya persze merész választás novemberben , ám a ruhadarab anyaga ránézésre kellőképpen vastag ahhoz, hogy ilyenkor is hordható legyen, nem beszélve attól, hogy ebbe a szettbe abszolút passzol. Az összeállításnak stílusos fricskát ad a menő, óriáscsíkos harisnya - melynek sötét csíkja a kabát alól kivillanó felsőrésszel rímel össze - és az idén ősszel rendkívül trendi, blucher stílusú lábbeli. A szett nyilvánvalóan az a kategória, amit tudni kell viselni, de alanyunk szemmel láthatólag tudja is.
Tény, hogy a fehér harisnya jelenleg divatos. A rózsaszín is megy a szürkéhez. És igen, az is látszik, hogy a fiatal hölgy határozott koncepció szerint öltözködött, csak épp ügyetlenül. A kardigán formátlan, kinyúlt, lehasználtnak tűnő darab. A táska különösebben nem szép, de még elmegy. A térdig érő rövidnadrág nem túl előnyös választás alanyunk testalkatához, ráadásul a sportos kardigánhoz sem illik. A vékony, fehér nejlonharisnyával kapcsolatban pedig tudomásul kell venni, hogy 12 éves kor fölött keveseknek áll jól és nagyon csínján kell bánni azzal is, hogy mihez vesszük fel… Itt arra látunk egy példát, hogy hogyan és mivel ne viseljük. Az összeállítást végül egy kivágott, halvány rózsaszín, tavaszi-nyári szettekhez illő cipő zárja le, de ezen már meg sem lepődünk. Nagyon nem.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés