free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: Legyen világosság!

Borsa         Címkék: kirakat, stílusleső, tavasz, világos 11 hozzászólás

A mai részben egy olyan szettet mutatunk be, mely csak és kizárólag világos színű cuccokból áll. Elvégre itt a tavasz.

A sötét tónusú téli hónapok után beköszöntött végre a világos színek szezonja. A mai Stíluslesőben épp ezért egy olyan öltözéket mutatunk, melyben egyetlen sötét színű holmi sem szerepel. Az eredeti szettet a holland After Style Comes Fashion divatblogból választottuk.
Blézer: Zara
Nadrág: Esprit
A bézs a tavaszi szezon egyik legsokoldalúbban variálható divatszíne: passzolnak hozzá a világos pasztellek, de a camel és az élénkebb trendszínek -  piros, narancs, loncvirág rózsaszín - is. Érdemes beruházni most egy bézs színű kosztümre, illetve ha már korábbról van egy tuti nadrágotok vagy blézeretek, kiegészíteni azt kosztümmé. Nem gond, ha a két darab nem tökéletesen ugyanolyan színű és anyagú, a lényeg, hogy árnyalatban, stílusban passzoljanak egymáshoz.

Egy jó szabású, fehér blúzzal továbbra sem lehet különösebben mellélőni. Idén is nagyon divatosak azok a modellek, melyeken a gombolás csak a mellkason vagy legfeljebb a köldök vonaláig fut. Az átmeneti kabátot kiválthatjuk egy blézer-vastag kardigán kombinációval. Figyeljünk azonban arra, hogy a kardigán kényelmesen beférjen a blézer alá - elkerülendő a kötözött sonka hatást -, ne harmonikázzon az ujja és legfeljebb néhány centiméterrel legyen hosszabb, mint a blézer.

Blúz, cipő: Zara
Kardigán, táska: Mango
Fülbevaló: Promod
Mutatós keretet ad az öltözéknek, ha a cipő és a táska szintén világos színű, de valamivel teltebb, karakteresebb árnyalatú, mint a ruhadarabok. A nadrágszár bokacsizmába gyömöszölését - ahogy az az eredeti összeállításban látható - a magunk részéről nem támogatnánk, ehelyett inkább azt ajánljuk, hogy kívülről húzzátok rá a lábbelire! Az öltözéket klasszul kiegészíti egy látványos ékszer, például egy hosszú fülbevaló vagy egy méretesebb gyűrű.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés