free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: Legyen világosság!

Borsa         Címkék: kirakat, stílusleső, tavasz, világos 11 hozzászólás

A mai részben egy olyan szettet mutatunk be, mely csak és kizárólag világos színű cuccokból áll. Elvégre itt a tavasz.

A sötét tónusú téli hónapok után beköszöntött végre a világos színek szezonja. A mai Stíluslesőben épp ezért egy olyan öltözéket mutatunk, melyben egyetlen sötét színű holmi sem szerepel. Az eredeti szettet a holland After Style Comes Fashion divatblogból választottuk.
Blézer: Zara
Nadrág: Esprit




A bézs a tavaszi szezon egyik legsokoldalúbban variálható divatszíne: passzolnak hozzá a világos pasztellek, de a camel és az élénkebb trendszínek -  piros, narancs, loncvirág rózsaszín - is. Érdemes beruházni most egy bézs színű kosztümre, illetve ha már korábbról van egy tuti nadrágotok vagy blézeretek, kiegészíteni azt kosztümmé. Nem gond, ha a két darab nem tökéletesen ugyanolyan színű és anyagú, a lényeg, hogy árnyalatban, stílusban passzoljanak egymáshoz.

Egy jó szabású, fehér blúzzal továbbra sem lehet különösebben mellélőni. Idén is nagyon divatosak azok a modellek, melyeken a gombolás csak a mellkason vagy legfeljebb a köldök vonaláig fut. Az átmeneti kabátot kiválthatjuk egy blézer-vastag kardigán kombinációval. Figyeljünk azonban arra, hogy a kardigán kényelmesen beférjen a blézer alá - elkerülendő a kötözött sonka hatást -, ne harmonikázzon az ujja és legfeljebb néhány centiméterrel legyen hosszabb, mint a blézer.

Blúz, cipő: Zara
Kardigán, táska: Mango
Fülbevaló: Promod




Mutatós keretet ad az öltözéknek, ha a cipő és a táska szintén világos színű, de valamivel teltebb, karakteresebb árnyalatú, mint a ruhadarabok. A nadrágszár bokacsizmába gyömöszölését - ahogy az az eredeti összeállításban látható - a magunk részéről nem támogatnánk, ehelyett inkább azt ajánljuk, hogy kívülről húzzátok rá a lábbelire! Az öltözéket klasszul kiegészíti egy látványos ékszer, például egy hosszú fülbevaló vagy egy méretesebb gyűrű.



Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés