free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

75 év legszexisebb képei

Borsa         Címkék: fotó, kishír, kultúrtripp, liztaylor, marilynmonroe 0 hozzászólás

Marilyn Monroe, Clint Eastwood és Steve McQueen eddig soha nem látott képei is részei a LIFE fotógyűjteményének. A sorozat 75 év legérdekesebb, legszexisebb pillanatait öleli fel.

Napbarnított, mosolygós lányok a tengerparton, Liz Taylor a kamerával flörtöl, Steve McQueen átkarolja feleségét, az 1966-os amerikai vízilabda-válogatott meztelenül pózol - csak néhány kép a LIFE magazin gyűjteményéből, amit a fennállásának 75. születésnapja alkalmából állítottak össze a magazin készítői. A képek olyan korokból származnak, amikor még nem volt menő a retusálás, ezért tele vannak élettel és természetes szépséggel. Elizabeth Taylorról 1963-ban készült a játékos fotó, amikor akkori férjét, Richard Burton-t látogatta meg egy forgatáson. Flip-flopban, fehér, csipkés nyári ruhácskában és szinte smink nélkül mosolyog a kamerának, pedig ekkor már túl volt az első Oscarján és Hollywood egyik legnagyobb sztárjának számított. Steve McQueen-ről saját otthonában készült a kép, ahol állítólag előszeretettel kertészkedett meztelenül, a fotó erejéig azonban felkapott egy rövidnadrágot.A LIFE fotósai a 75 év alatt számtalan nagyon emberi, előre nem tervezett és gyakran gyorsan múló pillanatot ragadtak meg, akár olyan zárkózott életet élő sztárokról is, mint Marilyn Monroe vagy a Kennedy család.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés