free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vilmos herceg táncra perdült

Borsa         Címkék: hajléktalan, jótékonyság, katemiddleton, kishír, kultúrtripp 4 hozzászólás

Vilmos herceg és Kate Middleton Diana hercegnő nyomdokain járva sokat jótékonykodnak. Vilmos egy hajléktalan szállón még táncra is perdült.

Még a királyi család is elereszti magát néha, Vilmos herceg ráadásul nem is akármilyen táncra perdült egy londoni hajléktalan szálló lakóival. Vilmos újdonsült feleségével, Kate Middletonnal jelent meg a szálláson, ahol részt vettek egy főzőleckén, majd egy 18. születésnapi partira is segítettek süteményt sütni. Az ezt követő rövid táncos mulatságon Vilmos hip-hop tánctudását is megcsillogtatta, amit persze Kate sem tudott megállni mosoly nélkül. Diana hercegnő elkötelezett híve volt a jótékonyságnak, a Centrepoint szállásokat is gyakran látogatta - olykor fiai társaságában -, ma pedig fia a szervezet főtámogatója.Will és Kate persze nem csak mulatni érkeztek a szállásra, de egy olyan foglalkozáson is részt vettek, amelynek célja, hogy a lakókat felkészítse a munkaerőpiaci kihívásokra és ennek segítségével megkönnyítse a munkába állást.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés