free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Vin Diesel

Borsa         Címkék: nappasija, púder, vindiesel 6 hozzászólás

A New York-i születésű keménylegény, nem csak küllemében hozza ezt a figurát, de szerepei is rendre ezt igazolják. Mai napi pasink egy igazi izomtömeg.

Vin Diesel – született: Mark Sinclair Vincent - amerikai színész, producer és forgatókönyvíró. Élete során játszott már Off-Off-Broadway színházak darabjaiban, meleg pornóban és számtalan B-kategóriás akciófilmben. Csupán hétéves volt, mikor kispajtásaival beszökött a Jane Street-i, elhagyatottnak tűnő színházépületbe, ahol kiderült, hogy működő társulat van jelen. Bár csak garázdálkodni szerettek volna, egy színházi alkalmazott rajtakapta a kölyköket. Büntetés helyett azonban egy-egy forgatókönyvet és húsz dollárt adott nekik, azzal a kikötéssel, hogy megtanulják a szövegüket és minden nap négy órakor megjelenjenek a próbákon. Így lett Vinből színész. Diesel A dinoszaurusz ajtó című darabbal debütált a Theatre for the New City színpadán.Természetesen az Off-Off-Broadway színházak nem biztosítottak számára nagy gázsit, ezért tizenhét évesen – kigyúrt testével -, egy sokkal hitelesebb szerepet vállalt be: New York legmenőbb klubjaiban helyezkedett el biztonsági emberként. Ebben a körben ragadt rá művészneve is. Az éjszakai munka lehetővé tette volna számára, hogy napközben színpadra lépjen, fenyegető fizikuma gyakran elijesztette a szereposztó rendezőket. Küszködése a polgári lét és a művészi pálya között, akkor ért véget, amikor anyja egy könyvet ajándékozott neki, melynek a címe: Hogyan forgassunk filmet egy használt autó árából? – ez az írás ráébresztette arra a fiatal színészt, hogyha nem kap szerepeket, saját filmet kell forgatnia.

Bár számtalan szerepe volt, mégis megmaradt Zs-kategóriás színésznek, viszont mi imádjuk a fejformáját, keménykötésű testét és meleg, barna szemeit. Borsaszerkesztő örömmel felfedezné Vin Diesel testén található gödröcskéket és domborulatokat.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés