free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Vin Diesel

Borsa         Címkék: nappasija, púder, vindiesel 6 hozzászólás

A New York-i születésű keménylegény, nem csak küllemében hozza ezt a figurát, de szerepei is rendre ezt igazolják. Mai napi pasink egy igazi izomtömeg.

Vin Diesel – született: Mark Sinclair Vincent - amerikai színész, producer és forgatókönyvíró. Élete során játszott már Off-Off-Broadway színházak darabjaiban, meleg pornóban és számtalan B-kategóriás akciófilmben. Csupán hétéves volt, mikor kispajtásaival beszökött a Jane Street-i, elhagyatottnak tűnő színházépületbe, ahol kiderült, hogy működő társulat van jelen. Bár csak garázdálkodni szerettek volna, egy színházi alkalmazott rajtakapta a kölyköket. Büntetés helyett azonban egy-egy forgatókönyvet és húsz dollárt adott nekik, azzal a kikötéssel, hogy megtanulják a szövegüket és minden nap négy órakor megjelenjenek a próbákon. Így lett Vinből színész. Diesel A dinoszaurusz ajtó című darabbal debütált a Theatre for the New City színpadán.Természetesen az Off-Off-Broadway színházak nem biztosítottak számára nagy gázsit, ezért tizenhét évesen – kigyúrt testével -, egy sokkal hitelesebb szerepet vállalt be: New York legmenőbb klubjaiban helyezkedett el biztonsági emberként. Ebben a körben ragadt rá művészneve is. Az éjszakai munka lehetővé tette volna számára, hogy napközben színpadra lépjen, fenyegető fizikuma gyakran elijesztette a szereposztó rendezőket. Küszködése a polgári lét és a művészi pálya között, akkor ért véget, amikor anyja egy könyvet ajándékozott neki, melynek a címe: Hogyan forgassunk filmet egy használt autó árából? – ez az írás ráébresztette arra a fiatal színészt, hogyha nem kap szerepeket, saját filmet kell forgatnia.

Bár számtalan szerepe volt, mégis megmaradt Zs-kategóriás színésznek, viszont mi imádjuk a fejformáját, keménykötésű testét és meleg, barna szemeit. Borsaszerkesztő örömmel felfedezné Vin Diesel testén található gödröcskéket és domborulatokat.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés