free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Anna Wintourt inspirálja a londoni divat

Borsa         Címkék: annavintour, divat, kirakat, london, tervező 0 hozzászólás

Az amerikai Vogue főszerkesztője egy friss interjújában elárulta, a bemutatókon nem csak a kifutói kreációkat figyeli. Megnevezte a kedvenc divattervezőit is.

Anna Wintour az elmúlt napokban részt vett a londoni divathéten. A Vogue főszerkesztője a Daily Telegraphnak úgy nyilatkozott, mindig szívesen látogat a brit fővárosba, mivel szerinte ott egészen másképp öltözködnek a nők, mint a világ más városaiban, ez pedig inspirálja őt. Wintour elárulta azt is, hogy a divatbemutatókon nem csupán a kifutón felvonuló kreációkat figyeli, hanem azt is, hogy az eseményen jelenlévő divatszerkesztők mit viselnek.

www.zimbio.com

Wintour aktuálisan kedvenc divattervezőiként Kate és Laura Mulleavy-t,  a Rodarte divatház alapítóit nevezte meg. "Olyan képzelőerővel és eredetiséggel rendelkeznek, ami John Galliano és Alexander McQueen szellemiségét idézi." Hozzátette továbbá, hogy a fiatal kreátorok közül a kanadai származású Erdemet és a skót Christopher Kane-t tartja a legígéretesebb tehetségeknek.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés