free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: virágmintás felsőrészek

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, felsőrész, kardigán, virágmintás 13 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal virágmintás felsőrészeket kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Az idei tavaszi-nyári szezon utcai divatjában a széltében futó csíkozás mellett a virágminta lesz a másik meghatározó trend. Nyilván vannak, akiket e ténytől máris a sikítófrász kerülget, mert például giccsesnek találják az ilyesfajta mintázatokkal készült cuccokat, esetleg túlságosan kislányosnak és/vagy vénlányosnak. Akik így gondolják, azoknak sem érdemes azonban mérgelődniük, hiszen a virágminta így is-úgy is divat lesz, hordani viszont természetesen nem kötelező, legfeljebb a látványát kell majd másokon gyakrabban elviselni, mint az előző szezonokban. Akik viszont örülnek a virágminta-divatnak - vagy legalábbis barátkoznak vele-, azoknak mutatunk néhány virágmintás felsőrészt a budapesti boltokból.

Mivel még hideg van, ezért két kardigánnal kezdenénk. Az első egy szolidabb, szürke alapú modell, melyet kék-fehér virágminták díszítenek. Ez a darab azoknak lesz ideális, akik nem kedvelik a tarkabarka összeállításokat, a virágminta viszont kedvükre való.Akik viszont szeretik magukon a színeket, azok választhatják például ezt a barackos-narancssárgás-kékes mintázatú darabot. Mindkét kardigánra igaz, hogy a legbiztosabban egyszerű, kék farmernadrággal kombinálható. A szettet - mint annyiszor - ez esetben is kiegészítőkkel turbózhatjuk fel: ezekhez a modellekhez leginkább a virágminták valamely színéhez passzoló, színes kiegészítőket ajánlunk. Nagyon mutatós az is, ha a cipőnk színe is összekacsint a minta valamelyik árnyalatával.
Lelőhelyek, árak:
Szürke-kék kardigán: Stradivarius, 5990 forint
Narancssárga-kék kardigán: H&M, 5990 forint  

Bár jelen pillanatban még a rövid ujjú blúzok látványától is fázunk, mégis, belegondolni is jó, hogy belátható időn belül aktuálissá válnak a képen látható ruhadarabok. A fehér alapon szürke virágmintás blúzt megint csak azok kedvéért válogattuk be, akiket a tarkaság tart vissza a virágmintáktól. Ez a modell remekül variálható, hiszen kombinálhatjuk lazább és elegánsabb cuccokkal, nadrággal és szoknyával egyaránt. Akiknek szürkeundoruk van, azoknak szólunk, hogy a blúz piros-fehér és kék-fehér változatban is kapható.A barackszín a tavasz-nyár egyik trendszíne, így ez az üde, barack-fehér mintás, selymes anyagú blúz többszörösen is divatos. Kiválóan feldobhatunk vele egy fekete szövetnadrágot, szoknyát, esetleg kosztümöt. Akik viszont túlságosan gyászosnak találják a fekete övet, illetve gombokat, azok le is cserélhetik például fehérre, amivel a ruhadarab teljesen új, légies karaktert kap.

Kényelmes, könnyed tavaszi-nyári szettek főszereplője lehet ez az alul-felül lazán  gumírozott felsőrész, melyet akár a vállakról lehúzva is hordhatunk. Fehér vagy kék farmerral, farmer legginsszel és magas sarkúval mutat a legjobban. A virágminták színeit úgy hangsúlyozhatjuk tovább, ha azokhoz illő, színes fülbevalót, karkötőket veszünk fel.Utolsó mai választottunk ez a fodros pamut top, amely mind szabásával, mind mozgalmas, sűrű virágmintáival már egyértelműen a nyárba vezet át. Vidám, feltűnő és mégis ízléses darab, melyhez leginkább sima farmer leggingst érdemes felvenni. Mivel a mintája intenzív, ezért további fokozást nem igényel, így csak visszafogottabb kiegészítőkkel kombináljuk.
Lelőhelyek, árak:
Szürke-fehér, rövid ujjú blúz: Benetton, 10 790 forint
Barack-fehér, rövid ujjú blúz: H&M, 6990 forint
Gumírozott blúz: Oviesse, 6995 forint
Kék-rózsaszín, fodros top: Zara, 3995 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés