free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk a férfi szemével virágos felsőben

HT3         Címkék: felső, igen, ilyenekvagyunk, utcánláttuk, virágos 30 hozzászólás

Az első próbálkozásom után kapott kommentek alapján vegyes érzelmekkel vágok bele az újabb Ilyenek vagyunk megírásába, de nem adom fel. Itt a következő.

Nem szándékom, hogy vezérürüként sablonszerű leírásokat adjak, hogy miként kell az utcára lépnie a csajoknak, az viszont igen, hogy a véleményem által felhívjam a figyelmeteket, hogyan lehet egy kis odafigyeléssel - az adottságotokat figyelembe véve - jól érezni magatokat, jól kinézni. Ez az, amitől a férfiak majd odafigyelnek rátok! Világ életemben jobban értékeltem azt, amikor egy nő a meglévő adottságaiból hozza ki a jót, mint a szupercsinos nő nyafogását, hogy: megint híztam és nem jön rám a 26-os farmer a 170 centimhez.

Mellékesen megjegyzem, hogy a nő pozitív kisugárzása - érdeklődést felkeltő, nevezhető szexinek vagy kívánatosnak is - annál a pontnál kezdődik, amikor jóban van magával, erre épül ugyanis minden. Irtó sok helyen látni hiperszuper dívákat/dámákat a legkülönbözőbb luxusruhákban, akik bár nagyon csinosak, de sokukban látom a feszültséget. Látom, hogy ha elmennek egy üvegfelület előtt titkon figyelik magukat, de nem azért, mert elégedettek... Néha azt érzem, hogy fordított arányosság van: minél jobb egy nő, annál több megfelelési kényszer van benne, ezáltal folyamatos a feszkó, állandóan a tökéletességre törekszik és szarul érzi magát egész nap, mivel feszül, figyel... Visszatérve a sutyerák beszólásaimhoz: vannak és lesznek is, lehet majd kommentelni és jó kiosztani - jogosan. De nem változom, mert én, HT3, a felvett, tanult, tanított viselkedés és véleménynyilvánítás helyett a jóval régebbi ösztönszerű dolgokat helyezem előtérbe és úgy osztom az észt. Igen, osztom!

IGENNEM
Aranyos! Laza, szaladgálós szett. Plusz pont, hogy pántos a felső és kint van a válla és az is, hogy ennyi szabad bőrfelület mellé a cipőhöz nem húzott fel valami színes harisnyát, zoknit. Farmerben nem ez a szabás a kedvencem, de rajta nem zavar. Kicsit lehetne rövidebb a felső, pont egy hajtásnyit. Még egy pont az élénkebb színű cipőért - látom az utcán, hogy rengetegen bénáznak színes cipőjükkel -, szépen keretbe foglalja az egész szerelést. Annyit megjegyeznék, hogy a konzervatív LV táska ide most nagyon nem kellett volna - amúgy is van erről véleményem, de azt majd máskor... Az a jó a szettben, hogy nem érzem, hogy kreált, tudatos dolog, hanem egy jobb ízlésű csinos lány felkapta gyorsan, és leszalad elintézni a bevásárlást. Sima ügy lenne.Nemes - akit szín alapján hívjunk Ibolykának - alanyunk nem azért került ide, mert úgy eszi a fagyit, hogy az fáj, hanem, mert reggel a töksötétben választott cipőt. Persze, értem én, hogy lila az fasza, és este összekészített mindent, de ez a stílusú barna cipő, na az nem jön be nekem ehhez. Amikor kiment az előtérbe reggel, akkor a cipő színéhez próbált korrigálni egy barna sállal, de a fekete táska és piros fülbevaló, na az már, kösz nem. Tudom, majd leírjátok, hogy a ruha színében is vannak barna elemek, de ezért felesleges "tintát" pocsékolni. Nem csinos, pedig lehetne. Ha a felsőrész passzentos lenne és a ruhán vagy a mell alatt vagy a derékon lenne a passzé rész, az sokat segítene, de így a kettő közt béna. A lila harisnya engem nem zavar, de a sálat nem tudom hova tenni, illetve pontosabban tudom: otthon hagytam volna. Nekem egy cipőcserével, sál nélkül, szűkebb felsővel oké volna. A helyes méretválasztásra meg figyeljen oda. Okozna meglepetéseket szerintem…

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés