free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Megcsalás-e a virtuális félrelépés?

Borsa         Címkék: félrelépés, hűtlenség, kapcsolat, sexting, virtuális 0 hozzászólás

Míg régen egy rúzsnyom buktatta le a hűtlen pasikat, ma virtuálisan flörtölnek. Fizikai kontaktus nincs, mégis sokan félrelépésként élik meg a mobilerotikát.

Azok az idők már elmúltak, amikor a gyanút fogott, vagy szimplán paranoiás nők a férjek és partnerek ingén maradt rúzsnyomok után kutattak, hogy bizonyítékot találjanak a hűtlenségre. Ma már egy sor kütyüt és közösségi oldalt végig kellene nap mint nap böngészni ehhez, ami persze lehetetlen. Sokan mégis így buknak le, és annak ellenére, hogy sokszor a hűtlen fél egyáltalán nem létesít fizikai kontaktust a virtuális partnerével, sokan megcsalásnak tekintik az erotikus képek és videók küldözgetését is.

A téma aktualitását a nemrég lebukott focisztár, Ashley Cole gerjesztette, amikor kiderült, hogy meztelen képeket küldött magáról telefonján az egyik szeretőjének. A sexting (sex testing, erotikus képek és szövegek küldése) ma már nemcsak a tinik kedvtelése, a felnőttek is egyre inkább rákattannak. Azok is, akik kapcsolatban élnek - valaki mással.
Egy sextingfüggő nő férje például meglepő módon reagált a párja virtuális "hűtlenségére": azt mondta, jobb lett volna, ha az asszony inkább felszed egy hús-vér idegent egy egyéjszakás kaland erejéig. Az intimitás volt az, ami a "megcsalt" férjet igazán zavarta az egészben.

www.metro.co.uk

A pszichiáterek egy része úgy véli, a sexting tökéletes eszköz az ilyen plátói kapcsolatok megélésére, és sokszor nem más, mint menekülés, vagy a kapcsolatból hiányzó izgalom pótlása. Viszont akkor is aláássa a hús-vér partner bizalmát, ha a virtuális csábítóval a valóságban még egy érintésre sem került sor. A mobiltelefonok és más eszközök pedig lehetővé teszik, hogy a kísértés mindig szó szerint kéznél legyen.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés