free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 dolog, amivel garantáltan leégeted magad egy szórakozóhelyen

Brabham         Címkék: kapcsolat, lista, púder, szórakozóhely 5 hozzászólás

Nem biztos, hogy jó dolog, ha egy szórakozóhelyen azon mulat a nép, hogy valaki égeti magát. Íme az öt legrosszabb húzás, amit elkövethet az ember az éjszakában.

Félreértés ne essék: nem akarunk bulidiktatúrát, de azért van néhány tipikus – vagy éppen hogy rendhagyó – magatartásforma, amit jobb lenne kerülni a szórakozóhelyeken. Nem is annyira a mi kedvünkért, hanem inkább azért, hogy az elkövető eredményesebben boldoguljon, ugyanis aki ilyesmit csinál, az magát égeti. Lássuk tehát a megelőzés érdekében az öt legcikibb húzást, amivel garantáltan lejáratja magát az ember az éjszakában.

Dzsesszelés a táncparketten

Egy zenés-táncos helyen elég kínos tud lenni, ha valaki nem akar táncolni, de ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Ha valaki nem tud vagy nem hajlandó csörögni, nyugodtan mellőzze a dolgot – nincs azzal semmi gond. Az viszont főben járó bűn, amikor valaki úgy próbál kompenzálni, hogy ha át kell haladnia a tánctéren mondjuk a bárpulthoz vagy a vécéhez, idióta mozdulatokat téve táncot mímel. A jelenet nyilván mindenkinek ismerős: sétál az illető, majd ahogy beér a pörgő-forgó emberek közé, felemeli a kezeit, ostobán elvigyorodik, hülyén rázza a csípőjét, és közben a szeme sarkából figyeli, hogy mindenki viccesnek találja-e. Ezúton jelezzük: szerintünk ez egyáltalán nem poén.

Borravaló a ruhatárban

Az előző gyakorlattal szemben ilyesminek nem vagyunk gyakran tanúi, de mióta egyszer valaki a szemünk láttára és a fülünk hallatára kért vissza kétszázból egy százforintos ruhatári biléta átvételekor, ezt tartjuk az egyik legégőbb húzásnak, amit szórakozóhelyen elsüthet az ember. Oké, hogy van miből, és nagy a mellény, sőt még azt is elhisszük, hogy tényleg nagyra becsüli az illető a ruhatári dolgozók munkáját, de ez akkor is nonszensz. Akkor már inkább legyen dupla a borravaló a pultnál, vagy tessék rágyújtani egy ötezressel egy vastag szivarra a Kacsamesék főcímdalát énekelve.

Súlyos fizetség a pultnál

Ha valakinek ötforintosokban van hárommilliárdja, az ugyanúgy milliárdos, mint az, aki bankszámlákon és részvényekben tart ugyanennyit, de a tízeseket számolgatva fizetni akkor is vérciki. „Háromszáztíz, háromszázhúsz, háromszáznegyven, háromszázötven… várjál, nem, ez szerintem már háromszázhatvan… négyszáztíz, négyszázhúsz… négyszázharminc! Izé, várjál már, lehet, hogy csak négyszáztízet adtam, szóval tíz, húsz, negyven, ötven…” – az ilyesmi az egyetemi évek alatt még mókás, de a diploma átvételétől már annyira nem jópofa. És nem azért, mert addigra már feltétlenül egy köteg húszezrest kell keresni, hanem csak azért, mert előbb-utóbb felnőtté válik az ember.

Feltűnő egyedüllét

Nyilván mindenki ismeri a mulatók állandó bútordarabjainak számító élő vízköpőket, akik képesek némán és mozdulatlanul elüldögélni/álldogálni akár órákat is. Férfiak és nők egyaránt akadnak köztük, és kivétel nélkül mind azt kommunikálják a fejük búbjától a lábujjuk hegyéig az összes testrészükkel, sőt még a hajukkal is, hogy „jöjjön már ide hozzám valaki”. Na mármost, ez addig oké, hogy a szórakozóhelyek ismerkedésre (is) vannak, de ha valaki sikerre vágyik, azért nem árt tennie is valamit, mert másképp nem nagyon megy. Ha mást nem is csinálnak, legalább egymáshoz odamehetnének ezek a csajok és pasik, nem?

Savanyú pofa

Végül ne feledkezzünk meg azokról sem, akik ugyan nincsenek egyedül, viszont mérhetetlen intenzitással unják a bulit. Több fajtájuk is ismert: a két legfontosabb a sarokban agonizáló nihilista, aki abban leli örömét, hogy nem válaszol az ötpercente érkező „Mi van veled?” kérdésekre, és az epés kritikus, akinek nem tetszenek se az árak, se az emberek, se a felhangzó zenék. Igazából azonban mindegy, hogy melyik altípussal van dolgunk, mert egyiknek sincs semmi keresnivalója a helyszínen. Persze, mindenkinek lehet rossz napja, csakhogy a kicsit okosabbak ilyenkor egyszerűen hazamennek. Vagy eleve otthon is maradnak.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés