free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A francia Vogue 2,2 kilós példánnyal ünnepelte jubileumát

Borsa         Címkék: kirakat, újság, vogue 4 hozzászólás

Bár manapság a divat Bibliája, azaz a Vogue iránt csökken az érdeklődés, fennállásának 90. évfordulóját tisztességgel megünnepelték a franciák.

Különszámmal, 2,2 kilogrammot nyomó példánnyal ünnepelte fennállásának 90. évfordulóját hétfőn a Vogue divatmagazin francia nyelvű kiadása. A 624 oldalas számhoz olyan fotósokat sikerült megnyerni, mint Steven Klein és Hedi Slimane. A különkiadás mellékletében a folyóirat legmerészebb felvételei közül válogattak ki kilencvenet, a további száz oldalon a leghíresebb divattervezők köszöntik a lapot.Az először 1920-ban megjelent Vogue hivatkozási pont lett a divatsajtóban, úgy Franciaországban mint külföldön - fogalmazott a Condé-Nas kiadó a jubileum alkalmából. Manapság a "divatbiblia" csökkenő érdeklődéssel küzd, legutóbb 113 151 példányszámot tudott felmutatni. A világ első Vogue magazinja 1892-ben az Egyesült Államokban jelent meg.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés