free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: vörös rúzs

Borsa         Címkék: cucckereső, rúzs, smink, szépség, vörös 1 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten jó minőségű vörös rúzsokat kerestünk.

Újra menő lett a vörös rúzs, ami alapvetően pozitív fejlemény, lévén, hogy egy olyan klasszikusról van szó, melynek használatából szinte egyetlen nő sincs kizárva: mindenféle életkorhoz, sokféle stílushoz passzol. Kényes kérdés viszont a megfelelő termék megválasztása. A mai Cucckeresőben meggyőző minőségű, szép árnyalatú vörös rúzsokat mutatunk, azzal a kitétellel, hogy ez csupán kiindulási alap, hiszen a számára legtutibb - színvilágához, öltözködéséhez, temperamentumához illő - verzió megtalálásához bizony mindenkinek személyesen kell próbálgatnia.

A drogériás felhozatalból a Max Factor Lipfinity-t merjük csak ajánlani. A kétlépcsős ajakrúzs egy alapozórétegből és egy fényes fedőrétegből áll. Legnagyobb erénye a tartóssága. A palettáról mi a "Hot" árnyalatot választottuk: élénk, merész, paprikavörös szín, melyet a fénye még feltűnőbbé tesz. Inkább alkalmi viselet. Szőke, barna és vörös hajú csajok egyaránt próbálkozhatnak vele, viszont nagyon világos bőrhöz, illetve egészen sötét hajhoz nem annyira illik.

www.amazon.com, www.beautyheaven.com.au, http://beautyspion.de

A Kryolan Lipstic Classic rúzsa valóban klasszikus vörös árnyalat. Matt hatású, kifejezetten strapabíró, érzetre mégis könnyű viselet. Hétköznapokra, elegánsabb vonalú, ámde semleges színvilágú öltözékhez abszolút passzol. Legelőnyösebb a szőke, illetve barna hajú, sápadtabb vagy rózsás bőrszínnel rendelkezőknek lesz.

Akik a krémes, már-már ajakír érzetét adó rúzsokat részesítik előnyben, azoknak a Beyu Catwalk rúzsát érdemes választani. Az A és E vitamint, valamint olajat tartalmazó termék kényelmes viselet, miközben viszont mégsem kenődik vagy csúszkál el. A színpalettáról mi az 51-est szemeltük ki, amely egy amolyan bonyodalmaktól mentes, egészséges piros árnyalat. Bőr- és hajszíntől függetlenül megér egy próbát.
Árak, lelőhelyek:
Max Factor Lipfinity: 3999 forint, a drogériákban
Kryolan Lipstick Classic: 2500 forint, Sminkbolt
Beyu Catwalk: 2990 forint, Douglas

A MAC "Russian Red" intenzív, vivid kékesvörös árnyalatú, matt hatású rúzs. Egyértelműen bevállalós szín, amit nagyon tudni kell viselni, viszont aki tényleg tudja, annak nem is nagyon szabad ennél alább adni. Legeslegjobban a Hófehérke típusú - világos bőrű, sötét hajú - csajoknak áll.

www.strawberrynet.com, http://int.clarins.com, www.pinkmelon.de

A Clarins Joli rúzs "Clarins Red" árnyalata eleven, explicit vörös árnyalat, amely ugyanakkor mégsem tűnik közönségesnek. Finom, komfortos, ránézésre és érzetre is minőségi viselet. Diszkrét gyümölcsös ízesítésű. A klasszikus értelemben véve nőies nőkhöz illik leginkább, haj- és bőrszíntől függetlenül.

Az Isadora Perfect Moisture 43-as árnyalata egy sötétebb, bronzosba hajló, diszkrét fényű rúzs. Karakteres, mégsem hivalkodó. Azoknak lesz a legmegfelelőbb, akik természetesebb színvilágot és stílust képviselnek, mind adottságaikban - vöröses vagy barna haj, fehér-szeplős, rózsás vagy épp kreol bőr -, mind pedig öltözködésükben.
Árak, lelőhelyek:
MAC Lipstick: 4500 forint, MAC üzletek
Clarins Joli Rouge: 5600 forint, Douglas
Isadora Perfect Moisture: 3290 forint, DouglasLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés