free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

VV Olivér meghökkentő bejegyzése

Borsa         Címkék: facebook, olivér, valóvilág 13 hozzászólás

A már kiesett VV Olivér a Facebookon közölte egy posztban, hogy Enikő, a kedvese, szakított vele. Állítólag a lány megcsalta őt. A lány viszont cáfol.

Ha hinni lehet a NapiászOnline-nak, VV Olivért kidobta a barátnője. A cikk szerint Olivér saját Facebook oldalára posztolta ki a rossz hírt: "Sziasztok! A hír igaz, valóban elhagyott Eni. Úgy gondoltam, hogy veletek osztom meg először, mert Nektek köszönhetek mindent! Sajnos Enikő volt az, aki megcsalt. Ezzel kapcsolatban kérlek ne érdeklődjetek. Majd elmondok mindent! Üdv, Oli" - írja a cikk.

A portál persze szerette volna megkérdezni erről az érintettet, Olivért is, a cikk szerint azonban az eredetileg dublőrként dolgozó férfi elérhetetlen. Az RTL Klub berkeiben is csupán csak annyit tudtak mondani, hogy valóban Olivér szerkeszti a Facebook posztokat, a kérdéses kiírást azonban már törölték az oldalról - olvasható a NapiászOnline oldalán. A Life.hu azonban utolérte a már kiesett villalakót, aki nem cáfolta, de meg sem erősítette a hírt, mint mondta: később szeretne nyilatkozni erről. A Velvetnek nyilatkozó Enikő viszont cáfolta a hírt: "Minden rendben van" - közölte a lány a magazin újságíróival. Kész átverés? Promo? Majd kiderül...

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés