free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Westwood ékszerkollekcióval mentené meg a Földet

Borsa         Címkék: dizájn, éghajlatváltozás, ékszer, kollekció, természet 0 hozzászólás

Vivienne Westwood következő ékszerkollekciójával arra szeretné felhívni a figyelmet, amit az egyes ember tehet bolygónk megmentésének érdekében. Szép.

Vivienne Westwood legújabb ékszerkollekciójának megalkotásakor egy meglehetősen ritka nemesfémet, palládiumot használt. A platinánál 40 százalékkal könnyebb, ugyanakkor 12 százalékkal keményebb ezüstfehér fém manapság egyre felkapottabbnak számít az ékszeriparban.  A kollekció azért is különleges, mivel a tervezőnő azzal az éghajlatváltozás megállításának fontosságára szeretné felhívni a figyelmet.

www.independent.co.uk

A dizájnt a természet ihlette, s olyan elemek alkotják, melyek az erőt, a szerencsét, a  szebb jövőbe vetett hitet szimbolizálják. "A középpontban jelenleg az áll, amit az egyes ember tehet. Megállítani az éghajlatváltozást. Megmenteni a bolygót" - emelte ki Westwood egy nemrégiben kelt sajtónyilatkozatában. A Get A Life Palladium kollekciót 2011 februárjában, a londoni divathéten mutatják majd be.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés