free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Whitney Houston elfelejtett énekelni

Borsa         Címkék: celeb, egészség, énekesnő, koncert, whitneyhouston 0 hozzászólás

Whitney Houston nagy visszatérése ismét elmaradt, sokan végig sem hallhatták turnéja első koncertjét. Állítólag énekelni is elfelejtett.

Nem indult túl sikeresen Whitney Houston legújabb turnéja, amelynek első állomása az ausztráliai Brisbane volt. A közönség nagyon várta, mert 1988 óta nem adott koncertet Ausztráliában, de végül elégedetlenül távozott az énekesnő önmagához képest igen halvány teljesítménye miatt.

A kritikák szerint Houston rekedten énekelt, és meglehetősen dekoncentrált volt. A sztár az első két szám után kifulladt, hamarosan pedig 20 perces szünetet tartott, hogy összeszedje magát. Ez idő alatt a testvére, Gary Houston szórakoztatta a közönséget, és volt olyan sláger, amit a sztár helyett a háttérénekesek adtak elő.

A közönség tagjai közül többen egyszerűen leléptek a show közben, mások vissza akarták kérni a jegy árát. Volt, aki a kamerák előtt is bevállalta, hogy Whitney nem tud már énekelni, és egyetlen régi számát sem tudta tökéletesen előadni.

Az Australian Associated Press hírügynökség zenei szerkesztője így írt a koncertről: "A számos díjjal jutalmazott sztár zavartnak tűnt, és nem tudta rendesen megnevezni az őt kísérő zenészeket, amikor a bemutatásukra került a sor". A legnagyobb csalódást a  gigasláger, az I Will Always Love You okozta, ugyanis Houston rekedten énekelt, a szám közben ivott és megtörölközött, ráadásul az énektechnikai bravúrok is elmaradtak.

http://img.metro.co.uk

A sokáig drogfüggő énekesnő szóvivője, Andrew McManus szerint Whitney-t meglepték a kritikák, és tagadta azokat a pletykákat, miszerint a 46 éves énekesnő gyenge teljesítményét egészségügyi problémái indokolják. "Jól van, de már nem 22 éves" - mondta. A National Enquirer amerikai bulvárlap ezzel szemben azt állította, hogy Houston egészsége az utóbbi hónapokban megromlott, olyannyira, hogy családtagjai azt akarják, mondja le a tervezett fellépéseit.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés