free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cukorkákkal nyitott az új Women'secret

Kádas Andi         Címkék: divat, kirakat, megnyitó, womensecret 0 hozzászólás

Egészen otthonosan éreztük magunkat a Women'secret most nyíló üzletében. Mindez a pasztellszíneknek és az ötletgazdag berendezésnek volt köszönhető.

Szeptember elsejétől nyitási akciókkal és cukorkákkal várja látogatóit az új Women'secret "IT-Shop" a Mammutban, ami különleges berendezéséről és egyediségéről kapta a nevét. A kirakat első ránézésre kicsit zavarosnak tűnik, de ez ne riasszon el senkit, ami mögötte van, az ugyanis az egyik leghangulatosabb fehérnemű-üzlet, ahol az utóbbi időben jártunk.Velünk gyakran előfordul - különösen fehérnemű-vásárlás során -, hogy egy-egy üzlet ridegsége és személytelensége miatt próbálgatás helyett inkább csak teszünk egy kört, majd azzal a lendülettel el is hagyjuk a helyiséget. Ez az üzlet nem ilyen. A labirintus-szerű elrendezés egyrészt arra késztet, hogy végigjárjuk és felfedezzük minden kis "szobáját", nyilván nem véletlenül, másrészt olyan intimitás-érzetet ad, mintha otthon a gardróbunkban válogatnánk, nem pedig egy zsúfolt pláza közepén.

A kínálat a megszokott Women'secret termékcsaládokból áll, a változást csak az új "csomagolás" jelenti. A kollekciókat mozgatható, fa panelekkel választották el egymástól, így színek és hangulatok szerint is más-más zugokat találunk az üzletben haladva: a basic fehérneműk mellett helyet kaptak a vidámabb, Micimackós darabok, a szexisebb Antique vonal és visszatér az utcai ruházat is, ami idén kék és barna árnyalatokban játszik. Újdonságot egyedül a sport kollekcióban fedeztünk fel, itt ugyanis kapható egy új technológiával készült alakformáló fehérnemű, sőt, az őszi szezontól kezdve úszódresszeket is ígér a márka.Minket azonban igazság szerint nem is a fehérneműk, hanem az ötletgazdag berendezés kötött le (nem tudjuk, hogy ez végül is jó vagy rossz dolog-e), de aki betér, az mindenképpen csodálja meg a lovat (nem az állat, hanem a szertornában használt eszköz), a sárga biciklit, a varródobozokat, a kocsikereket és a biciklinyeregből készült székeket, megéri.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés