free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Meglestük Zac Posen jövő nyári kollekcióját

Borsa         Címkék: fashionweek, kirakat, zacposen 5 hozzászólás

Az őszi divathéten majd a következő meleg szezonra való szetteket mutatják be. Elé megyünk az eseményeknek, megmutatjuk Zac Posen teveit a galériánkban.

Kiszimatoltuk, hogy milyen ruhákban lépnek a kifutóra a csajok az októberi Fashion Weeken, és Zac Posen öltözékeit elég jónak találtuk. A New York-i Fashion Weekre készült kollekció érdekessége az, hogy Zac évek óta csak megtűrt személy ezen az eseményen, hiszen néhány éve azt találta mondani, hogy nem NY, hanem Párizs az a hely, ahol igazán értik a divatot. De térjünk át az öltözékekre.

2011-es tavasz/nyár kollekciójában a harsány színeket a koktélok világa ihlette, ezért nincs is min csodálkozni, ha végignézzük a galériában összegyűjtött darabokat, és minden ruháról egy-egy gyümölcsnévvel illetett koktél jut majd eszünkbe. Van itt a lime-tól elkezdve a grenadinon át az áfonyáig minden. Zac másodlagos stílusára jellemző a sportosság, ami itt inkább az anyagokban és a színekben jelenik meg, amennyiben a harsány színeket eleve sportosnak tituláljuk. Vonalvezetése azonban abszolult elegáns, és nőies. Ha már koktél, akkor inkább koktélparti, ahol igazán klasszul lehet mutatni ezekben a szettekben. 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés