free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk zakóban

Borsa         Címkék: divat, ilyenekvagyunk, kirakat, zakó 19 hozzászólás

Idén divat a zakó: klasszikus szabású, bő fazonú, mindent lehet viselni. Persze nagyon nem mindegy hogyan. Az utcán láttuk: ilyenek vagyunk zakóban.

Mostanság a hosszított fazonú zakóktól kezdve a felgyűrt ujjú társaikon át a klasszikus szabású darabokig, szerencsére minden divat. Ez persze nem jelenti azt, hogy mindenki viselni is tudja, sőt. Mivel a választék óriási, elég nagy kavarodást tud okozni vásárláskor a különböző szabásvonalakkal bíró zakók; meg kell tanulni a szabályokat, mert nagyon nem mindegy, hogy a kiválasztott darab hosszú állású vagy rövid, bő szabású vagy karcsúsított. Az utcán láttuk.A képen egy kitűnő példát láthatunk arra vonatkozóan, hogyan viseljük laza összeállításban a klasszikus szabású, karcsúsított fazonú zakót. A szűk skinny farmerrel tökéletesen mutat a derékban szabott darab, ez még azoknak is jól áll, akiket kicsit kerekebb csípővel áldott meg a sors - nekik persze nem feltétlenül kell, hogy szűk nadrággal viselni. Mivel az összeállításban hangsúlyos szerepet kap a zakó fehér színe, viselője rendkívül ízlésesen oldotta meg a kiegészítőket: a táska és a cipő a nadrág színével harmonizál és a púder rózsaszín sál sem ront az összképen sőt. Kell az oda, hogy ne legyen túl unalmas és egyhangú a fekete-fehér összeállítás. Konzervatív, ugyanakkor mégis laza az összkép. Jól van ez így.
Bár az igen oldalon egy klasszikus fazonú zakót és hozzá tartozó összeállítást elemeztünk, ezen a képen egy hosszított fazonú verzióját láthatjuk, amelyre egészen más szabályok vonatkoznak. Amennyiben ezeket a szabályokat figyelembe vette volna a képen látható lány, valószínűleg az igen oldalra került volna, de mit tehetünk, ez most nem sikerült. Ami szembetűnő: egy mérettel nagyobb viselőjére ez a zakó, éppen ezért feltűrhette volna az ujját, és rögtön kiküszöbölt volna egy ordító problémát - tudjuk, hogy bő fazonú a zakó, de szemmel láthatóan ez a darab nagy viselőjére. Na, de a szabályokra visszatérve: bő szabású, hosszított fazonú zakót nem viselünk térd alá érő ruhával, és ehhez nem veszünk fel bőr hatású leggingst - ami ugyancsak bő viselőjére. Túl sok ez a szett: a hangsúlyos és az összeállításhoz nem illő zakó, a feltűnő kék ruha, a feltűnő öv, az óriási kiegészítők, a bőr hatású leggings nem passzolnak egymáshoz. A "kevesebb több" elve itt tuti befutó lett volna és ez a kép kerülhetett volna az igen oldalra.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés